Ето защо Нана отново влезе в болница

Гласувайте за статията

Тв водещата отново в болница, оперират й крака

Нов кошмар преживя тези дни водещата Нана. Популярната тв звезда отново постъпи в болница, но този път за операция. Причината за хирургическата намеса не бе ракът, с който от месеци Нана се бори. Образувание на десния й глезен й причини сериозни главоболия и я принуди да потърси отново медицинска помощ.

 Нана отново в болница

Нана отново в болница

За щастие процедурата мина успешно още вчера сутринта и до вечерта Нана бе отново в дома си. Пред свои колеги Нана споделила, че е забелязала още преди две седмици образуванието на крака си, но първоначално не му обърнала внимание. В последствие обаче се уплашила сериозно и решила да потърси лекарско мнение. Въпреки че не я боляло и било с големината на маслина, докторите я посъветвали да го премахне оперативно, пишат от megalife.bg.

„Имах едно образувание на десния глезен, доста се поуплаших, но слава богу, е доброкачествено.“, споделя Нана. Водещата закъсняла с прегледа и операцията, тъй като била извън страната за известно време. „Забавих се, защото бяхме с мъжа ми и детето в Англия за една седмица. Но веднага щом се върнахме, дойдох в болницата”, споделя тя.

За щастие процедурата минала леко и само с местна упойка. Водещата е изключително доволна и изказва благодарности на лекаря извършил операцията и целия му екип.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар