април 20, 2024

Мъка! Нана направи завещание!

https://kliuki.net/kliuki/maka-nana-napravi-zaveshtanie/136406 Kliuki.net
Мъка! Нана направи завещание!

Мъжът на Нана потресен. Наследниците не са тези, които се очакваше!

Въпреки, че Нана продължава да се бори с коварното заболяване и още не е изгубила надежда, тя реши да не оставя нещата си неуредени и си направи завещание.

[caption id="attachment_6719" align="alignnone" width="170"] Нана е тъжна и изморена, но като едно истинско мъжко момиче не се предава![/caption]

В него Тв. водещата оставя всичко на сина си Джейсън и за изненада на всички, вместо съпругът си, тя е определила за настойник на детето нейната сестра Мартина!

Съпругът на Нана бил много изненадан и разочарован от проявеното със завещанието недоверие, но решил да си замълчи, имайки предвид деликатното състояние на жена си.

За нас ще си остане  загадка, какви са били мотивите на Тв. водещата да предпочете за евентуален настойник сестра си вместо законния си съпруг и баща на детето им. Особено имайки предвид близките  отношения на двойката и това, че съпругът на Нана неотлъчно е до нея и споделя и подкрепя всеки нейн миг от борбата с коварното заболяване!

През идната седмица двамата ще заминат за болницата в Тел Авив, за да направят контролни изследвания на Нана. Семейството е под голямо напрежение, защото тези изследвания ще покажат как се е повлияла водещата от лечението до тук и ще бъдат определени нови процедури и терапии.

Да пожелаем успех и добри новини на Нана!