Звездно! Вижте коя холивудска звезда ще участва в българския „Dancing Stars“

Гласувайте за статията

Продуцентите на шоуто изпълняват обещанието си за истинско звездно нашествие в тазгодишното издание

Звездата пристигна в София с непозната придружителка

Звездата пристигна в София с непозната придружителка

След като успяха да склонят самата Глория, която както е известно трудно се навива за участие в подобни продукции, днес се разбра, че в шоуто ще влезе и истинска звезда от Меката на киното Холивуд. Нейното име е Стела Ангелова и за киноманите от цял свят това име е сред най-известните дубльори на известни личности.

Стела се е превъплъщавала в образите на цял куп знаменитости при снимането на опасните каскади за хитови филми. Българката е част от екипа на втората част на „Трансформърс”, снимала се е редом със звезди от ранга на Мила Йовович, а последните филми, в които участва са хитовите сериали „Истинска кръв” и „Омъщението”, където е дубльорка на главната актриса – Емили Ван Камп.

Любопитна подробност около Стела е, че навремето Ник Картър, от популярната група “Backstreet boys” е бил луд по нея, но тя го е отрязала.

„Блясък” разпозна звездата при пристигането й на летище София тази сутрин за участието й в шоуто. Заедно с нея пристигна и още една мистериозна личност, която според запознати също ще вземе участие във формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Звездно! Вижте коя холивудска звезда ще участва в българския „Dancing Stars“”

  1. Еха! Истинска холивудска звезда влиза в шоуто!

    Reply to this comment

Добавете коментар