Звездите в „Къртицата“ с жестоки травми след мисията

Гласувайте за статията

Рут със схванати крака, Тони получи сърдечен пристъп

Последната мисия в „Къртицата“ постави на изпитание не само нервите и психиката на участниците, но и здравето и живота им. Изпитанието се оказа по-сериозно отколкото самите те предполагаха, което доведе и доста травми.

Звездите в "Къртицата" с жестоки травми

Звездите в „Къртицата“ с жестоки травми

Много от участниците се опитаха да надскочат собствените си възможности и поставиха живота си на карта. Рут успя да пренесе цели 30 килограма, с което спечели уважението на всички, но получи жестоко схващане на краката, заради ледената вода, в която гази. Гибонът, който се оказа един от най-силните участници също не се размина без контузии. Бившият футболист получи затруднено дишане и измръзване заради претоварването си. Актьорът Кирил Ефремов едва успя да вдигне 50 килограма, но те поставиха на изпитание собственото му здраве. Артистът едва не колабира на моста и на няколко пъти спира, докато пренесе товара си.

Отборът на обикновените участници също не се размина без инциденти. Най-критична бе ситуацията с крехката Миглена, която постави истински рекорд, като пренесе на гръб товар почти равен на собственото й тегло. Момичето получи гърч и не спря да трепери близо час, докато се успокои. А изпитанието, на което беше подложена възмути зрителите в мрежата.

Тони беше един от участниците с най-големи проблеми. Въпреки проблемите със сърцето той направи опит да пренесе почти 55 килограма. Резултатът беше няколко жестоки падания, затруднено дишане и огромен риск от инфаркт. Но за щастие той успя да преодолее изпитанието с невероятни усилия.

Очарователната Кристина надмина всички очаквания, като вдигна цели 36 килограма, което обаче си имаше цена. Близо половин час тя не можеше да диша нормално, а в крайна сметка се наложи спешно да бъде извикан лекарски екип, който да я прегледа незабавно.

Във всеки случай рискът за участниците в снощната мисия се оказа по-голям отколкото те очакваха. Зрителите също не скриха притесненията си от изпитанията и настояха продуцентите да намалят риска при следващите задачи.Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар