Звездите с най-абсурдни фобии в света

Гласувайте за статията

Чувствате глупаво, че ви е страх от височини? Недейте, звездите по света се оказаха с много по-абсурдни и странни страхове.

Някои от тях изглеждат направо смешни, а други повече от нелепи.

Опра изпитва ужас от дъвки

Опра изпитва ужас от дъвки

Най-известната тв водеща в света Опра Уинфри категорично е забранила да се дъвче дъвка в нейно присъствие. Водещата направо откача, когато види някои да дъвче дъвка около нея. В сградата, където се снима шоуто й внасянето на дъвки е напълно забранено. А водещата веднъж дори изхвърлила чиния, само защото гост оставил дъвката си на нея.

Пам не смее да се погледне в огледалото

Пам не смее да се погледне в огледалото

Звездата от „Спасители на плажа“ Памела Андерсън пък изпитва ужас от огледала. Актрисата отказва не само да погледне отражението си, но и да се види по телевизията след снимки, пишат от 359.bg.

Страх от малки прасенца преследва Орландо Блум

Страх от малки прасенца преследва Орландо Блум

Абсурден страх към малки прасенца пък изпитва актьорът Орландо Блум. Съпругът на Миранда Кер веднъж дори се изнесе със светлина скорост от снимачната площадка, след като едно дребосъче случайно се оказало на нея.

Тайра Банкс бяга с писъци от делфини

Тайра Банкс бяга с писъци от делфини

Една от най-красивите манекенки Тайра Банкс пък изпитва истински ужас от делфини. И макар повечето хора да обожават игривите бозайници, топ манекенката бяга с писъци от тях винаги щом ги види.

Адел не понася чайките

Адел не понася чайките

Далеч по нормален и обясним е страхът на Адел от чайки. Актрисата признава, че за нея те са по-лоши и от грабливи птици. Страхът й датира от детските й години. „Разхождах се край морето със сладолед в ръка, когато една огромна чайка се спусна и ми го открадна. Помислих си, че ще ме вдигне и мен.“, споделя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар