Звездите полудяха! Виж най-новото парче за бунта (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Румънеца и Енчев се оказаха най-актуални и сътвориха песен след масовите протести у нас

 

Дали Румънеца и Енчев гонят рейтинг и искат да поизтръскат малко праха от името си, не е ясно, но е факт, че те първи създадоха парче след масовите протести в България.

Румънеца и Енчев отразиха по свой начин протестите у нас

Румънеца и Енчев отразиха по свой начин протестите у нас

Явно имат гражданска позиция, но тя не е толкова категорична и определено няма да зарадва тези, които симпатизират на досегашното управление и онези, които са против него. Причината е, че видеото просто отразява фрагменти от най-вълнуващите моменти през последните дни у нас.

Все пак има и послание. „Аз съм много луд! Оставам тук!”, пеят Румънеца и Енчев и може би искат да вдъхнат надежда на сънародниците си.

Творението им вече се радва на интерес в мрежата, а ще се превърне ли в хит, ще покаже само времето. Забелязва се, че са включили снимки на достойни българи, които ни карат често да се гордеем с тях. До момента мненията са, че продуктът е набързо скалъпено, но все пак е актуален и много показателен. Някои са доволни и реагираха възторжено: „Луди има, борбата продължава! Силата е в нас, трябва само да го осъзнаем!”.

Колко им се е получило на Румънеца и Енчев и харесва ли ви на вас, ще разберете веднага след като видите сами за какво става дума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Звездите полудяха! Виж най-новото парче за бунта (ВИДЕО)”

 1. Lia Lia

  февр. 23. 2013

  ВСИЧКИ,КОЙТО ОСТАНАХМЕ В БЪЛГАРИЯ СМЕ ЛУДИ.

  Reply to this comment
 2. ВЕСЕЛКА СТАНОЕВА

  февр. 23. 2013

  Последния напуснал да гаси осветлението…

  Reply to this comment

Добавете коментар