Звездите от Времето лети след сериала (Какво се случи с тях)

Звездите от Времето лети след сериала (Какво се случи с тях)
5 (100%) 2 votes

Времето лети свърши отдавна, но звездите от сериала продължават да са си все така близки

Времето лети отдавна приключи. Но звездите от сериала продължават да са си все така близки. Любимците на публиката радват фенове и приятели с топлите си отношения и след края на продукцията. И дори се включват заедно в благотворителни кампании.

Екранната Джемиле Айча Бингьол се кани да снима съвсем нов проект. И в новия сериал тя ще играе майка с непокорен син, в която са влюбени двама мъже. За ролята си Айча направо се преобразява. А в живота продължава да се радва на щастието и свободата си.

Айча Бингьол се посвети на кратка почивка след Времето лети

Айча Бингьол се посвети на кратка почивка след Времето лети

Екранната й дъщеря Айлин, изиграна от Фарах Зейнеп Абдуллах пък в момента си партнира не с друг, а с Къванч Татлату. Актрисата подкрепи и кампанията за борба с ALS наскоро.

Айлин от сериала играе Шура във "Вълкът Сеит и Шура"

Айлин от сериала играе Шура във „Вълкът Сеит и Шура“

Другата популярна актриса от сериала Вилма Елес, изпълнила ролята на злата Каролин в сериала, пък се е отдала на модни ангажименти.

Вилма Елес се върна към модата

Вилма Елес се върна към модата

Малко известен факт е, че когато започва да снима сериала, Вилма не е знаела и думичка турски и учи наизуст думите и фразите от диалога. Днес обаче напълно е овладяла езика. А турците приемат германската актриса, като своя кино икона.

Берин стана светска дама

Берин стана светска дама

Екранната Берин или  Йълдъз Чааръ Атиксой пък заряза правото и протестите, за да се посвети на правата на жените в нов проект. В сериала „Жените си гледали живота“, чаровницата влиза в съвсем ново амплоа.

Капитан Али се влюби в "Памуковата принцеса"

Капитан Али се влюби в „Памуковата принцеса“

Актьорът Еркан Петеккая напусна Времето лети, за да се влюби в една „Памукова принцеса“. Редом с това влезе в ролята на месар, тъй като откри собствен бизнес в Истанбул.

А Мете се превърна в денди заради нова роля

А Мете се превърна в денди заради нова роля

Мете от Времето лети пък се въплъти в образа на принц в последния сезон на Великолепния век. След края на сериала, младият актьор Арас Булут Ийнемли е затрупан от предложения за роли. Но внимателно избира проектите си.

Малкият Осман пък стана предприемач и Дисни звезда

Малкият Осман пък стана предприемач и Дисни звезда

Най-голямата изненада за всички обаче със сигурност е Емир Берке Зинджи /малкият Осман/ от Времето лети. Детето се превърна в любимец на публиката в сериала. Порасналият малчуган обаче шашна всички с покана да участва в проект на Дисни и да стане Дисни звезда. Освен това вече гордо може да се нарече предприемач, след като родителите му започнаха да влагат хонорара му в бизнес начинания от негово име.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар