Звездите от „Под прикритие 4“ в скандал заради хонорари

Звездите от „Под прикритие 4“ в скандал заради хонорари
5 (100%) 1 vote

Ивайло Захариев взема пет пъти по-малко от колегата си Захари Бахаров

„Под прикритие 4“ започна преди по-малко от месец, а вече е тема номер едно в светските среди. Нещо повече, източници от екипа издават, че за това кратко време част от актьорите дори са успели да се изпокарат сериозно. Причината, както обикновено, е повече от тривиална – пари.

Лъснаха хонорарите на звездите от "Под прикритие"

Лъснаха хонорарите на звездите от „Под прикритие“

Оказа се, че един от главните актьори в „Под прикритие 4“ – Ивайло Захариев, който се превъплащава в образа на ченгето Мартин, е крайно недоволен от хонорара си. Екранният шмекер успял да се добере до информация за сумите, срещу които всеки един от актьорите се разписва на епизод.

Това, което никак не се понравило на Захариев, била огромната разлика в неговото възнаграждение и това на останалите главни актьори. Според информацията на Агенция ПИК, Ивайло прибирал „едва“ по 1200 лева на епизод. За разлика от него колегите му Захари Бахаров, Михаил Билалов и Мариан Вълев, които играят съответно Иво Андонов, Джаро и Куката, прибират пет пъти повече – по 6 бона на серия.

Недоволството на екранния Мартин съвсем се усилило, когато разбрал, че новите лица в поредицата – Бойко Кръстанов и Явор Бахаров също вземат колкото него – по 1200 на епизод, макар ролите им да не са толкова централни, предават от razkritia.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар