Звездите от „Музикална академия“ в истински дворец

Гласувайте за статията

Три репетиционни, киносалон, градина, и гримьорни очакват участниците

В истински дворец върху 1200 кв. метра площ ще живеят през следващите три месеца звездите от „Музикална академия“. Риалити формата стартира снощи и е на път да измести и „Къртицата“ по мащабност. Само сцената за състезанията е направо огромна и уникална по рода си. Освен нея обаче съквартирантите ще използват и огромен дворец, който ще обитават по време на престоя си.

Истински палат чака звездите от музикалната академия

Истински палат чака звездите от музикалната академия

Кампусът е обзаведен с 3 репетиционни, три гримьорни, киносалон, пиано бар, хол със 7-метров таван, уникални бани, спални и кухненски бокс. Звездите ще разполагат и с ВИП апартамент, фитнес и още куп удоволствия. За част от този лукс обаче знаменитостите ще разполагат със седмичен бюджет. За най-успелия участник той ще бъде 5 000 лева, а за най-слабия 400.

Всяка от звездите ще разполага с 600 лева седмичен бюджет за храна, но той може да бъде увеличаван от 400 до 5000 лева за глезотии. Средствата обаче, ще покриват още и услугите на фризьори, гримьори, стилисти и още куп подробности около концертите им.

Първата група звезди вече се настани в къщата, а втората ще влезе тази вечер, докато третата ще се настани утре. Как тези три поколения ще съжителстват тепърва ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар