Звездите на Пайнер с вето за облеклото на наградите

Звездите на Пайнер с вето за облеклото на наградите
5 (100%) 1 vote

Звездите на Пайнер със забрана за провокативни рокли, Митко Димитро наложи дрескод

Звездите на Пайнер тази година се оказаха със строга забрана за провокации. За да избегне острите критики и упреци към фолк дивите си, шефът на компанията наложи дрескод. Изпълнителките се появиха на сцената с далеч по-прилични тоалети от всяка друга година. Глория, Емилия, Галена, Преслава и дори Мария зарязаха провокативните тоалети, прекалено късите и дръзките рокли в гардероба. Дори най-смелите им колежки бяха значително по-обрани от други години, откъм избора си на облекло.

Из форумите се шушука, че Митко Пайнера е наложил вето върху тоалетите на звездите. Шефът на „Пайнер“ заявил, че му е писнало всяка година концертът да се превръща в сцена на скандални изцепки, за които после с месеци се говори. Гневните кампании на бг майките срещу певиците, също дадоха резултат. И звездите на „Пайнер“ изненадващо се появиха на наградите по-стилни от всякога.

Наградите на "Пайнер" минаха без гафове тази година

Наградите на „Пайнер“ минаха без гафове тази година

Райна суперскромна, Анелия и Галена показаха стил

Райна суперскромна, Анелия и Галена показаха стил

Дори палавите Галена и Райна, които всяка година са царици на провокациите, тази година заложиха на елегантни тоалети и получиха заслужени комплименти за вида си.galena 9 aneliq 6

. Единствено по-младите певици като Ани Хоанг и Теди Александрова си позволиха по-провокативни тоалети, но отново с мярка. Не е известно дали звездите са получили просто забрана да носят по-оскъдни тоалети или са предупредени и за санкции, но е факт, че дори скандалната Андреа се появи на сцената в изненадващо скромна дреха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар