Звезди без грим: няма да познаете любимците си! (Снимки)

Да видиш звезди без грим е доста рядко срещано явление

Звезди без грим – това е нещото, което милиони фенове по целия свят мечтаят да видят. Любимците на публиката, станали известни освен с талант, с бляскавата си визия, внимават изключително много да не бъдат щракнати от папараци в не до там изряден вид.

Звезди без грим - Дженифър Лопес
Звезди без грим – Дженифър Лопес

За техен ужас обаче това няма как да се случва винаги. Бдителни фотографи са успели да изловят едни от най-големите съвременни звезди без грим. Някои от тях са миловидни, други не толкова, а трети са си направо неразпознаваеми. Вижте ги в галерията на kliuki.net.

1. Дженифър Лопес – вярно, че на снимките и изражението на певицата не е от най-благоприятните за снимка. Факт е обаче, разликата й с гримираната фурия, която се вихри по световните сцени, е фрапантна.

Звезди без грим - Ким Кардашиян
Звезди без грим – Ким Кардашиян

2. Ким Кардашиян – Ким е от онези звезди без грим, за които не можеш да кажеш, че не изглежда добре без макиажа си. Просто не изглежда по-различно от повечето средностатистически дами по целия свят.

3. Кейти Холмс – бившата съпруга на Том Круз определено спада към групата „нищо общо без грим“.

4. Ева Лонгория – сладураната от „Отчаяни съпруги“ си е сладурана и без грим, категорични са феновете на миньончето. Факт е, че въпреки небрежния вид на звездата, усмивката не слиза от лицето й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.