Звезделина от Мис България смайва с визията си от преди години

Гласувайте за статията

Моделката е била доста нежна преди да обезобрази лицето си с корекции

Звезделина от Мис България е била доста красива преди операциите

Звезделина от Мис България е била доста красива преди операциите

В последните седмици безспорно най-коментираната участничка в риалито „Мис България 2013“ е варненката Звезделина. Устата кандидат-миска, която снощи беше изгонена от къщата по решение на зрителите, бързо си навлече критиките не само на другите момичета в къщата, но и на феновете.

Масово в онлайн пространството се коментира, че е недопустимо момиче с толкова много корекции по себе си да се бори за титлата „най-красива българка“. Действително, в къщата лъсна грозната истина, а именно, че лицето на моделката е ужасно подпухнало вследствие на множеството намеси на пластичните хирурзи. Какво обаче е накарало 24-годишната Звезди да се обезобрази до такава степен?

От Kliuki.net се добрахме до малко известна снимка на Звезделина, на която тя е без грим и преди да се вманиачи по пластичните операции. Единствената корекция по лицето й на въпросния кадър са силиконовите устни. От подпухналото лице и безобразно извитите вежди няма и следа. От снимката ни гледа едно доста чаровно момиче, при това напълно естествено.

Впечатлени от фотоса, феновете побързаха да изкажат недоумението си от решението на Звезди да се подложи на толкова интервенции при това на тази възраст. „Та тя е очарователна, защо се е обезобразила така“, недоволстват потребителите.


Мис България 2013 /част1 /06.08.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар