Звезделина от Мис България шашна със стила си на плажа

Гласувайте за статията

Изгонената кандидат-миска демонстрира доста нелепа комбинация в слънчевото време

Звезделина от Мис България изненада с облеклото си на плажа

Звезделина от Мис България изненада с облеклото си на плажа

Във вторник зрителите на шоуто Мис България 2013 решиха, че Звезделина трябва да напусне къщата, тъй като най-малко заслужава да спечели короната на най-красивата българка. Животът на изгонената кандидат-миска обаче продължава живо да интересува феновете на предаването, а и не само. Спряганата за любовница на Ники Михайлов и Слави Трифонов силиконка определено съумява да бъде винаги в светлините на прожекторите.

Претендиращата да притежава усет за стил, елегантност и красота Звезди обаче успя да втрещи почитателите си със стари свои снимки. На кадрите се вижда моделката, която е на плажа, облечена в къса лилава рокличка. Странно защо обаче е решила, че най-удачните обувки, с които да се появи край морето са… груби зимни ботуши! Още повече, че кристално синьото небе, в което не се забелязва нито едно облаче и спокойното море не предполагат, че времето е чак толкова студено.

Дали пък Звезделина не се е оляла в опита си да бъде оригинална, питат се феновете? Или пък снимката лъже и действително слънцето не изглежда чак толкова топло и Звезди се е облякла повече? Единствено моделката и фотографът й знаят истината. Факт е обаче, че с нелепите ботуши или не, бившата кандидат-миска определено събра очите на феновете с безкрайно дългите си крака. Заради които почитателите й продължават да недоволстват, че е напуснала надпреварата.

„Никоя друга не притежава такова тяло, Звезделина трябваше да спечели“, възмущават се потребителите.

Звезделина на плажа


Мис България 2013 /част2 /06.08.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар