Звезделина от Мис България шашка с визия на блондинка

Гласувайте за статията

Изгонената кандидат-миска изненада всички, изневерявайки на любимия си черен цвят

Звезделина от Мис България изненадва с визията си

Звезделина от Мис България изненадва с визията си

Участието на Звезделина в шоуто „Мис България 2013“ предизвика оживени дискусии в онлайн пространството. Мнението на голяма част от зрителите беше, че девойката, прочула се със скандалните си афери с Ники Михайлов и Слави Трифонов, нямаше място в къщата заради големия брой пластични корекции по себе си. Въпреки множеството критики към себе си обаче е факт, че Звезделина за нула време се превърна в една от най-обсъжданите брюнетки в страната.

Малко известен факт обаче е, че преди време моделката се е подвизавала в отбора на блондинките. Изгонената кандидат-миска изненада феновете със стари снимки, на които се вижда, че Звезди е експериментирала с прическата си. Нещо повече, въпросните кадри са от времето преди моделката да прекали с корекциите по лицето и на тях ясно се вижда, че преди да си направи скулите, Звезделина е имала доста нежно лице.

Единствено устните на Звезди развалят цялостната й визия, коментират феновете. „Много е красива, защо се е обезобразила с корекциите“, чудят се потребителите. От kliuki.net се добрахме до кадрите с русата Звезделина. Както знаете, моделката упорито крие всичките си снимки, на които е без операции и въобще с визия, различна от сегашната. Вижте фотосите и преценете сами как ви харесва повече Звезди.

Звезди2

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар