Звезделина от „Мис България“ обра овациите като репортерка

Гласувайте за статията

Кандидат–миската завоюва публиката от първия път

Може и да не става за „Мис България“, но като репортер определено беше неотразима. Претендентката Звезделина Иванова за пореден път показа на зрителите, че освен хубаво тяло, притежава ум и упоритост. На снощния лайф моделката показа находчивост, характер и бърз ум. Което веднага обра овациите на публиката и я спаси от елиминации.

Звезди влезе в ролята на спортен репортер

Звезди влезе в ролята на спортен репортер

Мисията на Звезделина бе да вземе интервю от „Левски“, след загубата от „Локо Пловдив“. Сърдитите футболисти обаче не искаха и да чуят за интервю от манекенката. А някои доста грубо й отказаха.

В крайна сметка обаче Звезди успя да изпълни задачата си. Дори нещо повече–взе интервю и от спортистите на победилия отбор.

Публиката я оцени високо

Публиката я оцени високо

Чувството й за хумор, естественото й поведение и признанието, че прави грешки веднага спечелиха аудиторията на нейна страна. И въпреки че се бе запътила към къщи, заради скандалния си имидж, мисията й я спаси и я прати в Имението обратно.

Зрителите дори заявиха, че спокойно може да смени Киро и Жени като водещи. А мнозина бяха на мнение, че за „Мис България“ може и да не става, но има всички качества, да бъде тв звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар