Звезделина Иванова се поти в залата! Ето как поддържа топ форма (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Звезделина Иванова се поти яко в залата, така поддържа невероятните си крака и тяло

 

Звезделина Иванова се поти яко в залата!

Само така тя поддържа невероятните си крака и тяло, забеляза Kliuki.net. Мадамата, която се похвали с любовна връзка със Слави Трифонов, а после влезе в конкурса Мис България, има забележителни форми.

Звезделина Иванова се поти в залата - ето как поддържа красивото си тяло

Звезделина Иванова се поти в залата – ето как поддържа красивото си тяло

Само за дни Звезделина Иванова се превърна в най-скандалната участничка. За нея плъзнаха слухове, че е платено момиче, а после се разбра, че крие произхода си. Звезделина Иванова е ромка, но се срамувала от корените си и затова избрала най-лесния път към известността. Бързо се прочула в столицата, където започнала да се труди и е търсена като една от елитните дами в бранша.

Самата тя отрича, но не толкова категорично и явно съмненията ще си останат. За супер фигурата й обаче няма две мнения по въпроса. Звезделина Иванова има безкрайно дълги крака, които са стегнати и изящни. Това се дължи на усърдните тренировки във фитнеса.

Снимките разкриват как Звезделина блъска здраво с тежести на гърба си, а за спортните умения даже някои мъже могат да й завидят. Засега манекенката не е прекалила и е запазила женствените си извивки. Обожателите й в мрежата се опасяват само да не стане като Биляна Йотовска, която драстично се вманиачи и си похаби прелестите.

Вижте сами как Звезделина Иванова се поти яко в залата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар