Звезделина Иванова се изпари след скандалните разкрития за Слави!

Гласувайте за статията

„Може Слави да я заплашва, задето му урони престижа и разкри тайните му“, коментират запознати

Слави Звезделина

Звезделина Иванова изчезна след разкритията за Слави

Звезделина Иванова потъна вдън земя ден след скандалните разкрития относно топлата си връзка със Слави Трифонов. Дори профилът на моделката вече не е активен в социалната мрежа, макар довчера брюнетката да заливаше Фейсбук със снимки.

Днес няма и следа от страницата й във Facebook, като е възможно сама да е блокирала профила си, за да не я притесняват след изказванията й.

Според нейни приятелки обаче, има голяма вероятност да е била „принудена“ да свали акаунта си. „Звезделина е като пристрастена за Фейсбук, няма да премахне профила си току-така“, коментират запознати.

След скандалните й разкрития за възможностите на Дългия в леглото, няколко медии са правили опити да се свържат с нея по телефона, но неуспешно. Моделката тотално се е изпарила.

„Може Слави да я заплашва. Трифонов не позволява да му уронват престижа, още по-малко да разкриват тайните му“, коментират интернет потребители.

Припомняме, че вчера медиите гръмнаха с новината за скандалните разкрития на Звезделина Иванова, която споделила пред приятелки за похожденията си със Слави. Двамата прекарали една бурна нощ, в която Дългия показал завидни умения и размери в леглото. Най-учудена била Звезделина, когато видяла, че е обрязан.

Моделката е първата жена – а може би и последната, позволила си да говори за връзката си със Слави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар