Звезделина Иванова преди операциите е била красавица

Гласувайте за статията

Вижте моделката, преди да се съсипе

Претендентката за мис България Звезделина Иванова е била истинска красавица, преди да се обезобрази. За жалост чаровницата е съсипала лицето си с пластични операции, пишат форуми в мрежата.

Звезделина от "Мис България" преди операциите

Звезделина от „Мис България“ преди операциите

Интернет потребители отбелязват, че преди да легне под ножа Звезди е била истинска хубавица. И е направо жалко, че в желанието си блесне, така се е обезобразила.

„Хубавка е била преди години“, „Жалко, че така се е съсипала“, „Мило момиче, язък за хубостта й“, пишат потребители в мрежата.

Моделката преди корекциите

Моделката е била чаровница, пишат форуци

Към днешна дата, хубавата Звезделина въобще не е толкова чаровна. С огромните си устни и корекции по лицето тя засенчи дори фолк певицата Мария. Изпълнителката открай време е обект на подигравки заради неуспешните си пластични корекции. За жалост Звезделина успя да я надмине.

„Момичето си е супер, жалко, че се загрозило с тези операции“, коментират потребители в социалната мрежа. И макар да са категорични, че не става за мис България, тя им става все по-симпатична.

През годините доста се е променила

През годините доста се е променила

След като се зае да оправи запушените тръби на имението и показа достойнство, като отказа да участва в боя с кал, тъй като е унизително според нея Звезделина обра овациите на публиката. И показа на всички, че хората не трябва да я съдят единствено по външния вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Звезделина Иванова преди операциите е била красавица”

  1. Denis Vakov

    юли 19. 2013

    jumangi 😀

    Reply to this comment

Добавете коментар