Звезделина Иванова от „Мис България“ се превърна в красавица!

Звезделина Иванова от „Мис България“ се превърна в красавица!
5 (100%) 1 vote

Звезделина Иванова неузнаваема, превърна се в хубавица

Звезделина Иванова от „Мис България“ се превърна в истинска красавица. Моделката, която стана една от най-обсъжданите участнички в конкурса миналата година, или си е правила нов тунинг, или е сменила гримьора, но изглежда истинска красавица.

Актуална снимка на Звезделина в мрежата се превърна в абсолютен хит. Мургавелката е просто неузнаваема и е като невероятна хубавица.

Звезделина Иванова се превърна в истинска красавица

Звезделина Иванова се превърна в истинска красавица

С нов нос, нови скули, по.-плътни устни и почти без грим Звезделина Иванова не прилича на себе си. „Нищо общо с онова лице, което имаше миналата година в „Мис България“, коментират из мрежата.

Тежкият грим, изострените скули и твърде дългия нос, превърнаха Звезделина в една от най-критикуваните кандидатки за „Мис България“. Освен това силиконката се забърка в невероятен скандал, намеквайки, че може да направи доста пикантни разкрития за Николета Лозанова.

Друг акцент от престоя й в двореца на миските се оказа конфликтът с бившата гимнастичка Вили. Двете варненки тръгнаха от почти махленски бой към приятелството и вече са си първи дружки.

Моделката само преди година

Моделката само преди година

Звезделина Иванова бе остро критикувана не само заради характера, но и заради външния си вид, като неподходяща за Мис България. Е и към днешна дата манекенката не може да се титулува като най-красива българка, но в сравнение с миналата година виждаме ослепителна промяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар