Никол Станкулова се фука с подаръци от гаджето

Никол Станкулова се фука с подаръци от гаджето
5 (100%) 1 vote

Никол Станкулова уцели джакпота с новата си половинка

Никол Станкулова се фука с луксозните подаръци от гаджето си, богаташ

Никол Станкулова не може да се оплаче от избора си на половинката. Гаджето на красивата синоптичка е готов на всичко, само и само да я накара да се чувства добре. И да вижда усмивката й. Поради тази причина любимият на хубавицата я гледа буквално като писано яйце и е готов да изпълни всяка нейна прищявка. Близки до Никол Станкулова издават, че приятелят й изобщо не се скъпи, когато става въпрос за нея. И задоволява всичките й желания.

Никол Станкулова случи на гадже

Никол Станкулова случи на гадже

Последният му подарък е на стойност минимум 20 хиляди лева. С които младежът се изръсил за… дамска чанта! Както знаете, синоптичката на Нова ТВ е фен на изчистения стил на обличане, но винаги държи аксесоарите й да са маркови и скъпи. Точно заради това гаджето й решил да я зарадва с чанта на известна марка, която, според специалисти, струва минимум 20 бона и е с уникален дизайн.

Това обаче далеч не е първата изненада, която гаджето на Никол Станкулова прави за нея. И определено не е и най-скъпата. Близки до красавицата разкриват, че господинът я глези буквално през ден с нови неща. Като един от подаръците му изобщо не може да се нарече скромен. Оказа се, че новото возило на синоптичката – тузарски джип, струващ поне 200 бона, също е от половинката й.

Нещо повече, приятелки на Станкулова издават, че нищо чудно госпожицата вече да се е сдобила и с годежен пръстен, но да крие. Който, предвид останалите скъпи подаръци от избраника й, със сигурност няма да е никак евтин. Очевидно връзката между двамата е наистина сериозна, въпреки, че са заедно само от няколко месеца.

Още повече, че самата Никол Станкулова се престраши да се появи с гаджето си на рождения си ден, въпреки упоритото си желание да държи личния си живот в тайна. „Щом не крие връзката им, значи нещата са сериозни“, убедени са и близките й, научиха от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар