Зрителите на Биг Брадър освиркаха Златка Димитрова

Зрителите на Биг Брадър освиркаха Златка Димитрова
5 (100%) 1 vote

„Престорената добронамереност“, в която Денди обвини плеймейтката, взе да дразни и зрителите

Безспорно една от най-обсъжданите съквартирантки в Биг Брадър Ол Старс е Златка Димитрова. Плеймейтката очевидно е влязла в Къщата с едничката мисия да покаже на всички, че не е празноглава моделка, какъвто етикет й лепнаха след участието й в предишното издание на ВИП Брадър.

Постоянното изтъкване на Златка колко е добра не се харесва на феновете

Постоянното изтъкване на Златка колко е добра не се харесва на феновете

Именно в напъните си да се покаже много добра, благородна и обичлива, звездата сериозно пресоли манджата, както се казва. И вместо да се хареса на публиката, постигна точно обратното – стана обект на още по-злостни подигравки. Нещо повече, Черната Златка беше унижена жестоко по време на живото предаване снощи, когато се бореше за оставане в шоуто.

След като на видео стената беше излъчена визитката й, в която плеймейтката единствено реве, обяснява колко е добра и се изкарва едва ли не светица, от публиката започнаха мощни освирквания срещу нея. Дори и опитният водещ Ники Кънчев се видя в чудо, тъй като не успя да усмири недоволството в залата срещу изкуственото поведение на Златка, видяха зрителите.

Колкото и да не и се иска, явно голяма част от хората са съгласни с думите на Денди, че моделката демонстрира „престорена добронамереност“ в Къщата, коментират форумци. И това ги дразни страшно много.

Вижте и вие във видеото как Златка беше освиркана жестоко от цялата зала. Визитката на Златка започва от 44 минута,  а веднага след нея започват и бурните освирквания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар