Зорница Линдарева в „Горещо“ иззлобя срещу Жени: „Синът й ме обича страшно много“

Гласувайте за статията

Жената, която се опита да отмъкне мъжа на модната шефка, направи скандални разкрития за връзката си с Тачо

Зорница Линдарева опита да уязви Жени Калканджиева

Зорница Линдарева опита да уязви Жени Калканджиева

В последните седмици името на Зорница Линдарева е сред най-обсъжданите в светските среди. Жената, която стана известна с факта, че отмъкна мъжа на Жени Калканджиева Тачо, най-накрая реши да проговори за връзката си с него. В интервю за „Горещо“ манекенката се опита да уязви по всички възможни начини бившата си шефка, изтъквайки многократно как едва ли не Тачо е бил в пъти по-щастлив с нея, отколкото в дома си при семейството си.

Върхът на наглостта на Линдарева обаче беше момента, в който изживяващата се като фатална жена манекенка заяви, че Жорко – синът на Жени и Тачо, я обича страшно много и иска навсякъде да бъде с нея. „Той е прекрасно дете, нарича ме кака Зорче и иска да ходя с него навсякъде, защото ме харесва“, изцепи се в ефир манекенката. След това обаче с половин уста разкри, че всъщност е прекарала с Жорко не повече от ден-два, след което повече не го е видяла. „Интересно, как за толкова кратко време детето я е заобичало?“, подсмихват се онлайн потребителите.

Линдарева обаче не се задоволи само с провокации относно сина на Тачо и Жени. Манекенката реши да продължи да дразни съпругата на любовника си като изтъкне и добрите си отношения с майка му. „Тя много ме харесва, с нея си пишем всеки ден“, изперчи се Зорница. И окончателно вбеси зрителите. „Не я е срам, не стига, че се мъчи да вземе чужд мъж, ами иска да злорадства допълнително“, гневят се форумци. Изгледайте и вие интервюто, в което Линдарева с подробности разкрива връзката си с мъжа на Жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Зорница Линдарева в „Горещо“ иззлобя срещу Жени: „Синът й ме обича страшно много“”

  1. Violeta Nikolova

    сеп. 22. 2013

    Ужасна е тая жена.Според мен не е с всичкия си

    Reply to this comment

Добавете коментар