Зорница Линдарева и Тачо още поддържат връзка

Зорница Линдарева и Тачо още поддържат връзка
5 (100%) 1 vote

Зорница Линдарева и Тачо продължават да се чуват зад гърба на Жени Калканджиева

Зорница Линдарева и Тачо все още поддържат връзка, въпреки лъжите, че всичко е в миналото

Зорница Линдарева и Тачо не са спирали отношенията си! Пикантната новина беше издадена лично от Венета Райкова, която, както знаете, винаги е отлично осведомена за случващото се в родното светско пространство. Горещата водеща се изпусна в студиото на Нова телевизия, че Зорница Линдарева и Тачо са имали дълъг разговор по телефона само два дена преди той да влезе във ВИП Брадър със съпругата си Жени Калканджиева.

Зорница Линдарева и Тачо още се чуват по телефона

Зорница Линдарева и Тачо още се чуват по телефона

Което, на практика означава, че двамата не са спирали с контактите си. Въпреки гръмките заявления, че всичко помежду им е в миналото и любовниците са преустановили всякакви отношения. Очевидно това не е съвсем така, останаха изненадани зрителите на шоуто снощи, които чуха думите на Венета.

Ситуацията става още по-напечена като добавим факта, че Зорница също влиза в Образцовия дом на ВИП Брадър, в който вече се намират любовника й със съпругата си. Която със сигурност не е наясно какво продължава да се случва зад гърба й. Жени и Тачо уж са закрепили отношенията си в момента, но да видим дали това ще продължи да е така след като стане ясно, че Стефан продължава да се чува с любовницата си.

Като нищо бракът между него и шефката на Визаж да се разпадне, тъй като самата тя намекна, че двамата влизат в Къщата за да разберат имат ли още шанс да бъдат заедно. Разбира се, напълно възможно е разговорът между Зорница Линдарева и Тачо да е бил провокиран от общото им участие в риалитито. И да е бил единствено и само свързан с това, което ще се случва на територията на Къщата, коментират феновете, които се надяват брака между Тачо и Жени все пак да просъществува, въпреки прегрешението му.

А дали това ще се случи и дали присъствието на любовницата на Стефан край него и семейството му ще се каже пагубно – предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Зорница Линдарева и Тачо още поддържат връзка”

  1. Dani

    сеп. 29. 2014

    Жени и Тачо са си супер. Линдарева е ,….чудя му се на Тачо, какво го е привлякло в нея!

    Reply to this comment

Добавете коментар