Зорница Линдарева и Тачо лъжат за запознанството си?

Зорница Линдарева и Тачо лъжат за запознанството си?
3 (60%) 2 votes

Зорница Линдарева и Тачо са се запознали при доста по-скандални обстоятелства

Зорница Линдарева и Тачо упорито крият истината за първата си среща

Зорница Линдарева и Тачо крият истината за първата си среща. Двамата любовници упорито твърдят, че са се срещнали на детската площадка, докато мъжът на Жени е бил със сина им, а моделката е придружавала племенницата си. Истината обаче може да се окаже малко по-различна. И доста по-пикантна, особено след снощните признания на звездите в Къщата на ВИП Брадър.

Зорница Линдарева и Тачо

Зорница Линдарева и Тачо

След като Жени Калканджиева се изпусна, че двамата с Тачо са почитатели на нестандартните преживявания и дори са участвали в групови изпълнения, в онлайн пространството се появиха слухове, че именно на подобно „събитие“ Зорница Линдарева и Тачо са се срещнали за пръв път. А не на детската площадка, както двамата упорито твърдят.

Повод за тези спекулации стана не само признанието на Жени, че двамата със съпруга й водят доста разкрепостен интимен живот. Моделката също призна, че е вземала пари, за да бъде компания на мъже. Най-вероятно от срам обаче любовницата на Тачо отказа да признае истинските услуги, за които й плащат, и заяви, че е вземала пари единствено и само, за да бъде приятна компания на определени мъже. И нищо повече.

Интересно обаче кой ще се бръкне с 10 хиляди евро само и единствено, за да вечеря с някаква манекенка, която на всичкото отгоре не е твърде известна, смеят се форумци. За капак, Жени Калканджиева призна, че винаги е била на мнение, че мъжът й трябва да спи и с други жени, за да я оцени нея. И че се е ядосала не толкова заради изневярата на Тачо, колкото заради факта, че тя е станала публично достояние, което я е унижило.

Всичко това накара онлайн потребителите да се съмняват, че и първата среща между Зорница Линдарева и Тачо не е била чак толкова невинна, колкото двамата се опитват да я изкарат. „В тези среди това са нормални неща. Нищо чудно и Жени да е знаела от самото начало какво се случва“, коментират зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар