Зорница Линдарева се срина след побоя на Тачо, напуска ВИП Брадър

Зорница Линдарева се срина след побоя на Тачо, напуска ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Зорница Линдарева е изпаднала в жестока криза след като любовникът й й удари шамар

Зорница Линдарева иска да напусне шоуто по собствено желание

Зорница Линдарева се е сринала психически след като бившият й любовник Тачо й заби шамар. Моделката е изпаднала в жестока криза в следствие на случилото се и е пожелала доброволно да напусне ВИП Брадър. В момента жената, която едва не съсипа брака на Жени Калканджиева също е извън Къщата, тъй като заради състоянието й се е наложила спешна консултация с психолози.

Тачо удря шамар на Зорница Линдарева

Тачо удря шамар на Зорница Линдарева

Хора от екипа на предаването разкриват, че Зорница Линдарева буквално била в истерия и специалистите не успявали да я успокоят. Моделката не спирала да обяснява как иска да излезе от шоуто, тъй като вече не издържала да живее в изолация, заобиколена от точно тези хора. Освен шамара на Тачо, нещата се усложнили съвсем и от реакцията на останалите ВИП-ове в Образцовия дом на предаването. Никой от тях не подкрепил манекенката след като изяла шамара от женения си любовник. Дори напротив, абсолютно всички подкрепили Тачо, тъй като били на мнение, че Зорница Линдарева си е заслужила удара, тъй като от влизането си в Къщата, не е спирала да се заяжда.

Жени Калканджиева също защити мъжа си, заявявайки, че жената, която за малко да й отмъкне мъжа, е виновна за случилото се, научиха от Hotarena.net. „Тя му лази по нервите още от първия ден, нормално е Тачо да не издържи“, категорична е шестата по хубост в света, която изтъкна, че съпругът й никога не й е посягал. Единствено Влади Въргала се изказа в защита на Зорница Линдарева.

Всичко останали въздъхнаха едва ли не с облекчение, когато Тачо я шамароса, тъй като споделяли общото виждане, че устатата Линдарева най-накрая си е получила заслуженото. Този негативизъм към нея тотално сринал психически манекенката и тя настояла незабавно да напусне шоуто.

Вижте във видеото ситуацията с шамара, който Тачо заби на любовницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Зорница Линдарева се срина след побоя на Тачо, напуска ВИП Брадър”

  1. Един ОБИКНОВЕН човек

    сеп. 30. 2014

    Цяла България видя че Зорница не беше виновна.Настина Камелия Воче й каза да не й пипа виното за да готви.Зорница в стремежа си да е приятелка с Жени й го каза.Но Жени и Тачо -те са луди,дано като излезнат и видят видеото се засрамят поне малко-макар че се съмнявам,те отдавна са изгубили всякаква ценностна система. те треперят по цял ден за пиене.Жени още в Къртицата показа че не може да пие и става зла.Тъкмо се издигна в очите на хората с това че каза на Тачо че разваля рожденния ден на Аръков-и бум падна на долу на долу та даже предизвика бой.И като наркоманите-сравнява меда на Кали с цигарки и храната с пиене.Никой не е по-велик от хляба та дори и Жени Калканджиева.Аз имам апел към всички реалита-не канете Жени,родата й,съперници,баджанаци и т.н. защото просто не е интересно а е жалко хора жалко е.

    Reply to this comment

Добавете коментар