Зорница Линдарева се излага с гнусни навици – виж я!

Гласувайте за статията

Зорница Линдарева, богаташката от доброто семейство, се излага като кифладжйика във ВИП Брадър

Зорница Линдарева е време сама да прецени за себе си – тя кифладжийка ли е или богаташка от добро семейство?!

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева все си души я подмишниците, я ръцете или дрехите…

В мрежата е пълно с коментари срещу нея, защото тя се излага ужасно във ВИП Брадър. Да изключим пиянството й и патологичното поведение на противоречия, които демонстрира…

Щяхме да си кажем, че момичето е хубаво и заслужава прошка, но уви! Kliuki.net подбра някои от най-гнусните навици на Зорница Линдарева, които тя непрекъснато натрапва пред зрителите.

Зорница не се къпе често

Зорница май не се къпе често или по-скоро косата й все е мръсна. Гривата й стои на клечки, мазна и е събрана в тюрбан, за да не личи, но това не я спасява… Помните бившата участничка Лияна, нали?! Тук май имаме същия случай.

Бърка си в носа

Не е възпитано една дама като нея да си бърка в носа. А ако решите да отговорите, че това го прави всеки втори, няма как да се съгласим, защото Зорница Линдарева се има за аристократка… Такива поне пред околните се сдържат да не търсят злато из носа си.

Проблем с обонянието или…

Зорница Линдарева определено е странна. През няколко минути тя надига дрехите си и се души като животно. То не бяха подмишниците, ръцете, косата, тоалета… Явно е пристрастена към миризмата си!

Почесва се на разни места

Не е учудващо, че се стига до почесване и свиване на очите, феновете на риалитито са на извода, че тя самата е отвратена от състоянието си… Защо тогава не взима никакви мерки, за да го поправи?!

Язък й за перченето и претенциите на Зорница Линдарева!

Тачовицата взе да дразни и съквартирантите си, така че сигурно скоро ще хвърчи и бързо ще последва любовника си… Беше толкова доволна от неговото напускане, но рано или късно, всичко се връща, злобеят отвън срещу Линдарева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар