Зорница Линдарева ревна в „Горещо“: „Петко Димитров ме унижи по поръчка на Жени“

Гласувайте за статията

Любовницата на съпруга на модната шефка изсипа куп тежки обвинения към съперницата си

Зорница Линдарева се нахвърли върху Жени Калканджиева

Зорница Линдарева се нахвърли върху Жени Калканджиева

Раздялата между Жени Калканджиева и съпруга й Тачо вече седмици наред заема челни позиции в светските медии. Изневярата на Тачо с манекенката Зорница Линдарева едва не сложи край на брака на модната шефка. Жени обаче май реши да прости на неверния си съпруг, тъй като обяви публично, че е размислила за развода.

Подобна развръзка, в която Тачо остава със семейството си обаче май не се хареса особено на любовницата му и тя побърза да излее злобата си в единственото си засега интервю за „Горещо“. Пред Венета Райкова манекенката изсипа цял куп жлъч и обвинения по шефката на „Визаж“. Линдарева стигна толкова далеч в злобата си, че дори обвини Калканджиева, че е накарала Петко Димитров да я унижи, когато пристигне в заведението му заедно с Тачо. Въпросната случка се е разиграла в деня на рождения ден на Жоро – сина на Жени и Тачо. Точно тогава обаче той отишъл в нощния клуб на известния плейбой, заедно със Зорница.

Линдарева разкри, че именно тогава непознати мъже са пребили Тачо пред очите й, а охраната на заведението не е направила нищо. „Масата беше обърната върху краката ми, аз съм „лейди“, това е недопустимо“, ревеше Зорница пред Венета Райкова. Манекенката уж отказваше да разкрие името на заведението, но се „изпусна“, че собственикът му се казва Петко, „онзи, от танцувалното шоу“. И допълни, че те двамата с Жени се познават, очевидно намеквайки, че в клуба нарочно са се опитали да я унижат именно по поръчка на модната шефка.

Видеото с разкритието на Зорница започва от 35 минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар