Зорница Линдарева разказва за Тачо пред очите на Жени

Зорница Линдарева разказва за Тачо пред очите на Жени
5 (100%) 1 vote

Зорница Линдарева ще сподели пикантни подробности от отношенията си с Тачо и то пред очите на жена му

Зорница Линдарева няма никакъв проблем да разговаря за връзката си с женения си любовник

Зорница Линдарева ще разказва за връзката си с Тачо и то пред очите на Жени Калканджиева! Моделката за пореден път ще докаже на всички, че няма особени скрупули по отношение на факта, че имаше връзка с женен мъж. Която връзка едва не разби семейството му.

Зорница Линдарева отново ще разправя за връзката си с Тачо

Зорница Линдарева отново ще разправя за връзката си с Тачо

Не стига, че се съгласи да влезе в Къщата на ВИП Брадър, макар много добре да знае, че Жени и Тачо също са в нея, ами за капак Зорница Линдарева не се свени особено да разправя на останалите съквартиранти, че „да, аз съм любовницата на мъжа на Жени“. Това обаче е едва началото. Оказа се, че продуцентите на предаването са замислили моделката да разговаря за аферата си лично с устатата водеща Венета Райкова. Която ще влезе специално в Къщата, за да й задава неудобно въпроси.

Досещате се, че цялото това нещо ще се случи пред очите на измамената съпруга Жени Калканджиева. Която неведнъж изтъква, че й тежи не толкова фактът, че мъжът й просто е преспал с друга, колкото съжалението в очите на хората. И със сигурност няма да приеме спокойно поредната провокация от страна и на риалитито, и на жената, намесила се в брака й.

Това ще се случи още тази вечер, а самата Венета го обяви в личния си профил във Фейсбук. Вече бившата водеща на Горещо ще влезе в Образцовия дом на ВИП Брадър, за да зададе неудобни въпроси на един от съквартирантите. Малко след нея на официалната страница на предаването, отново в социалната мрежа, излезе информация, че това ще бъде именно Зорница Линдарева.

Която ще трябва да разкаже отново за връзката си с женения си любовник и то пред очите на съпругата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар