Зорница Линдарева награби Месечков през нощта!

Зорница Линдарева започна да вършее като невидяла мъже, Месечков е на прицела й

Зорница Линдарева награби Наско Месечков през нощта, научи първи Kliuki.net.

Манекенката започна да вършее из ТВО-то като невидяла мъже. Зрителите на живото предаване станаха свидетели на опияненото състояние на Зорница Линдарева. Това не е нищо ново, защото тя почти денонощно си ходи сякаш е в различно измерение.

Зорница Линдарева
Зорница Линдарева награби Месечков през нощта

Дори камерите не я притесняват, че да се държи малко по-пристойно, обсъждат я хората пред екрана. Зорница остана сама с Иво Аръков и Наско Месечков, след като тримата бяха номинирани и отведени в лошите условия на ВИП Брадър.

Още тогава любовницата на Тачо изпадна в истерия, че предпочита да си ходи, но Биг Брадър беше непреклонен и не се впечатли от тирадата й. Зорница Линдарева показа колко ниско може да падне и доказа защо я намират за лека жена.

В тъмните часове, вместо да си легне и да остави момчетата намира, които търпяха крясъците й, тя започна да им подмята разни намеци и да им прави оферти. Накрая се хвърли смело в обятията на Месечков, а пък той не се дърпаше особено.

Натискането продължи доста време, но каква е окончателната развръзка не може да се каже, тъй като сигналът от Къщата прекъсна.

Днес обаче Месечков я игнорира и дори не й говори. Той й обясни, че с нейното поведение създава проблеми на хората, без да се замисля за последствията. Зад гърба на Зорница, Иво Аръков и Наско коментираха, че тя е влязла, за да си гледа интереса и да си играе играта, така че явно няма никакви скрупули.

По всичко личи, че номерата й няма да минават пред двамата конкуренти, които сега са обединени да слагат Зорница Линдарева на мястото й. А пък тя самата дали ще има при кого да се върне, когато излезе от шоуто?!

Пред съквартирантите Зорница разказваше, че в момента си има приятел, когото също е разделила със съпругата, но той едва ли ще търпи нелепите й изцепки в ефир, предполагато ще потребителите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.