Зорница Линдарева: „Искам мъж, който да обезпечи живота ми!“

Гласувайте за статията

Жената, която отмъкна мъжа на Жени Калканджиева, се впечатлява от скъпи коли и маркови вещи

Зорница Линдарева разведе Жени Калканджиева

Зорница Линдарева разведе Жени Калканджиева

В последните седмици името на Зорница Линдарева е сред най-дискутираните в светското пространство. Жената, която успя да отмъкне мъжа на всепризнатата модна шефка и шеста по хубост в света Жени Калканджиева, не се стеснява от факта, че е причината за разпада на едно семейство. И макар до момента да отказва да дава интервюта, манекенката не спира да провокира слуховете по неин адрес, показвайки се нон стоп с все още женения си любовник.

Линдарева е сред най-успешните български манекенки, дефилира по модните подиуми не само у нас, но и в чужбина. По ирония на съдбата, кариерата й потръгва след като е забелязана именно от Жени Калканджиева, която й дава шанс за изява във „Визаж“. 31-годишната манекенка не за пръв скандализира хората. В неотдавнашно свое интервю тя заяви, че очаква от мъжа до нея да обезпечи напълно живота й. В телевизионно интервю за „Истории със Сесил“ Линдарева е категорична, че единствения мъж, който може да я впечатли, е този, който притежава скъп автомобил и маркови вещи.

„Изглежда в нейните очи Тачо е именно такъв“, коментират форумци скандалните изказвания на най-известната любовница в страната в момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар