Злодейка скарва Садна и Рангини в Цветовете на любовта

Цветовете на любовта се заплита, Садна и Рангини се изправят една срещу друга

Цветовете на любовта се заплита, а Садна и Рангини се оказват изправени една срещу друга. Вина за това има Геатри Деви, която прави всичко възможно, да посее интриги между двете съпруги.

Алек се възстановява след разкритията за престъплението на леля му и се сдобрява с майка си. Той дори постъпва на работа в компанията, под ръководството на Ранвир.

Връзката между Ранвир и Рангини става все по-стабилна и двамата са невероятно щастливи заедно. Двойката споделя и се сплотява все повече от ден на ден.

Садна и Рангини скарани заради Гаятри Деви в Цветовете на любовта
Садна и Рангини скарани заради Гаятри Деви в Цветовете на любовта

Отношенията между Малти и Кушалия обаче се влошават. Бъдещата майка сериозно засяга свекърва си, макар тя да я прикрива пред Пракаш за проблема с колието и наградата от наградния фонд.

Още едно бебе се ражда в Цветовете на любовта. След няколко перипетии Малти постъпва в болница и успява да роди нормално.

Междувременно Геатри Дави се меси за всичко в семейните отношения между Садна, Рангини и Васу. Авни се опитва да злепостави Садна, заради което младата жена се оказва под прицела на Геатри Дави. В желанието си да я защити Васу започва да пренебрегва Рангини. И дори не я кани на партито за компанията, което Ранвир организира.

Отношенията на Садна и Алек в Цветовете на любовта също претърпяват нов развой. Въпреки че се съвзема младият мъж сякаш се отчуждава от жена си. Той дори предпочита да се храни с ястията на Рангини, което още повече засята Садна.

Геатри Деви също налива масло в огъня, като се опитва да настрои Рангини срещу Садна и Васу. В крайна сметка не успява да ги скара, но двете братовчедки, които се обичат като сестри, започват да се отчуждават една от друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.