Златка взе мерки срещу семейството на Миро

Златка взе мерки срещу семейството на Миро
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова, която е бременна, взе мерки срещу семейството на Миро, след като я клеха да не роди

Златка взе мерки срещу семейството на Миро, за да опази бебето си, научи Kliuki.net.

Бременната Златка Димитрова получи жестоки клетви от майката на любимия си.

Златка

Златка взе мерки срещу клетвите – пази се с тази специална гривна

Тя не искаше да ги огласява в медиите, но то така или иначе се разчу.

При едно от гостуванията си, тя потвърди, че неофициалната й свекърва й писала на страницата във Фейсбук. Тогава тя отправила толкова злобни думи, че Златка само въздишаше и обясняваше, че са прекалено грозни, за да ги обяви в ефир.

Златка

Златка носи и червен конец, а на другата ръка е нон-стоп с гривната, която я брани от злата свекърва

Стана ясно, че те са били отправени не само към нея, но и към бъдещото й внуче, което е повече от потресаващо. Изглежда родителката на Миро никога няма да прости, че се е стигнало дотук и той е зарязал съпругата си.

Сега обаче жената до него е Златка Димитрова, а освен това двамата очакват син. Красавицата се наложи да помисли как да се защити от лошите мисли и очи на близката на Миро.

И затова вече ходи не само с червен конец, но и със специална предпазна гривна. Плетеният кожен аксесоар е не просто, за да подчертава елегантната ръка на Златка, призна самата тя. Той се синхронизирал с инфрачервената топлина, която се излъчва от нашето тяло и така оказвал благоприятно въздействие върху целия организъм.

Украшението е всъщност холограмно устройство, което има свойството да създава невидима преграда между нас и околните. В случаи, когато някой иска да ни стори нещо лошо, това е идеалният вариант да си помогнем, обясняват специалисти.

Така Злати е по-спокойна, че семейството на Миро няма да навреди на нея и бебето й. Плейметката скоро ще влезе в петия месец и е повече от доволна от развръзката в живота си.

Вижте сами как се пази Златка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар