Златка свали грима – изглежда измъчена

Гласувайте за статията

Златка свали грима и се показа естествена, но явно бременноста й изпива силите

Златка отдавна не беше се показвала без грим!

Вярно, че няма какво да крие, но плейметката се разхождаше така само в Къщата на ВИП Брадър. Там доказа, че отдавна не я владее суетата и макиажът няма никакво значение за нея.

Златка

Златка без грим, изглежда измъчена

Когато има ангажименти към фотосесии или просто е навън, тя винаги е направена, но в ежедневието вече избягва. Особено сега, когато се е пренесла край морето, няма нужда да си цапа кожата с изкуствени продукти.

Златка обаче изглежда измъчена, сигурно бременността й изпива силите, обсъждат я в нета, научи Kliuki.net. Феновете и приятелите я питат къде й е усмивката, а Златка Димитрова се налага да обяснява, че тя си е там, на лицето.

Красавицата сподели още, че вече си ляга доста рано, за да си почива пълноценно. Златка очаква първото си дете и коремчето й вече расте. Тя трябва да се пази и да се възстановява след уморителен ден, въпреки че в момента не е подложена на кой знае каква динамика.

Златка е много щастлива и няма търпение да роди, но междувременно не е спряла с благотворителните си проекти и непрекъснато помага на нуждаещите се.

Вероятно по тази причина времето й не достига и затова стресът я издава – вижте колко измъчена е Златка без грим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар