Златка ще е прелестна булка – вижте я

Гласувайте за статията

Златка Димитрова би била прелестна булка, ако скоро вдигне сватба

Златка Димитрова пази в тайна дали Миро вече я вижда като булка, но пък тя би била прелестна в бялата рокля, видя Kliuki.net.

Златка Димитрова

Златка Димитрова очарова мрежата с тази визия

Плейметката определено възхити мрежата със своите снимки от ревю. За първи път от години Злати се качи отново на подиума. Тя беше загърбила тези ангажименти, рядко се появяваше единствено в реклами.

Красавицата има други по-важни дела и те са свързани с благотворителност. Откакто се занимава с тях, мнозина се увериха в доброто й сърце, но тя винаги повтаря, че не го прави, за да получава комплименти.

Златка Димитрова

Злати ще е прелестна булка

Златка Димитрова копнее за семейство и деца, тя отдава любовта си на тези в нужда, от което се чувства по-пълноценна и удовлетворена.

Моделката не разчита вече на бляскавата слава, а върши нещо за благото на хората, които са изпаднали в немилост. Миро затова я обича, шушукат близките им. Той знае, че момиче като нея не гледа само парите и охолството, а носи истинска душа.

Вероятно вече е помислил кога да скрепи връзката им с пръстен, но Златка няма и най-малка представа дали ще получи подобна изненада.

Тя сподели в интервюта, че това не е най-важното за нея, а усещането, че е подкрепяна и носена на ръце от половинката. Любимият й определено е до нея във всеки един момент, не я пуска, когато й е трудно, дарява я с мили жестове и внимание. Златка Димитрова не би могла да иска нищо повече от това, освен може би да се види в бялата рокля.

Нейните последователи веднага изригнаха от радост, когато я зърнаха и започнаха да я питат защо отлага щастливото събитие в личен план.

Когато Миро я види така пременена, той също ще се замисли по въпроса, убедени са верните последователи на Злати.

Бургазлийката ги очарова с визията си и излъчва нещо, което успя да ги плени само за миг – вижте сами и преценете каква булка е тя!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар