Златка съсипана! Подиграха се с гаджето й!

Гласувайте за статията

„Злати, стига му дава пържоли на това момче, станал е огромен“, пишат феновете на плеймейтката

Феновете се подиграват на гаджето на Златка

Феновете се подиграват на гаджето на Златка

Брутална гавра си направиха феновете на Златка Димитрова с половинката й Миро. Бизнесменът е станал наистина огромен и това не остана скрито от зоркото око на почитателите на звездата. „Злати, стига му дава пържоли на това момче“, иронично-шеговито настояват потребителите.

Има и такива, които стигат до крайност в мненията си, директно заявявайки, че половинката на плеймейтката изглежда отвратително. „Хахахаах, Златке, къде го намери този „симпатяга“, „Такъв няма никакъв шанс да припари до мен“, смеят се феновете.

Напук на критиките им обаче плеймейтката не спира да демонстрира колко е щастлива с любимия си. Златка не спира да публикува техни общи снимки, за да покаже на всички, че връзката им е перфектна. Плеймейтката ежедневно засвидетелства любовта си към бизнесмена и с прочувствени статуси или просто кратки съобщения колко добре си прекарват двамата заедно.

Очевидно леко наднорменото тегло на Миро изобщо не притеснява Златка, тъй като на критиките тя отвръща, че си го харесва такъв какъвто е. Въпреки всичко обаче феновете упорито настояват той да се вземе в ръце. Най-малкото, за да отговаря по визия на блестящата си половинка.

Снимка: БУЛФОТО

Снимка: БУЛФОТО

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар