Златка с Миро по Коледа – дразни семейството му с любовни снимки!

Златка Димитрова прекара Коледа с половинката си Миро

Златка с Миро по Коледа - дразни семейството му с любовни снимки
Златка с Миро по Коледа – дразни семейството му с любовни снимки

 

Златка и Миро се усамотиха за Коледа!

Плейметката позволи да стане така, че любимият й да зареже детето си в компанията на съпругата си, а той да се отдаде на романтични удоволствия с изгората си…

Златка обикаля страната с Миро - тук е пред Троянския манастир
Златка обикаля страната с Миро – тук е пред Троянския манастир

Това никак не се хареса на официалната му жена, но тя нямаше никакъв избор, освен да преглътне положението, научи Kliuki.net.

Златка не пропусна да покаже и малко снимки от зимното си приключение, което особено подразни някои критици в мрежата.

„Не стига, че открадна Миро от семейството му, а сега ги дразни с тези лични моменти…”, изригнаха във виртуала. Не можем да кажем дали са прави, но пък хората считат, че има повод за недоволство.

От самото начало на връзката си с Миро, Златка е много несъобразителна и демонстрира пред всички отношенията си. За едни това не е редно, а за други е нормално, щом двамата се обичат.

Само че Миро не е свободен, а освен това има син, който със сигурност не се чувства добре, когато вижда подобни гледки, убедени са мнозина.

Нещо такова намекна и Венета Райкова на Златка. Тя я попита не прекалява ли с показността, но моделката беше категорична, че това си е нейна работа.

Сега Златка и Миро обикалят страната, посетили са Троянския манастир, наели са си стая с камина и се сгряват от уют и приятни емоции…

За чия сметка обаче?!

Така се питат тези, които възразяват срещу поведението на Златка – сами преценете!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.