Златка Райкова – „столичанка в повече“

Гласувайте за статията

Златка Райкова е сред любимките на медиите. Тя обича да провокира, да вбесява и да си проси критики от родните ни хубавици. Можем спокойно да я обявим за най-обсъжданата и скандална личност в медийното пространство. Мис Плеймейт 2007 прави всичко възможно, за да пълни жълтата преса. Тя стана особено популярна с връзката си с Ицо Стоте манекенки, който е известен със слабостта си към красивите жени. Не е тайна за никого, че през него минават много родни хубавици.

Златка е родом от Пазарджик, невероятно, но факт. Тя е пример, показващ как едно провинциално момиче може да стане известна плеймейтка. Амбициозната русалка често се замесва в интриги, имащи за цел да тиражират името й в пресата.

Най-много негативи събра с участието си в “Островът на изкушението”, където си навлече омразата на жените. Златка успя да подразни и Алисия, която беше готова на всичко, за да опази брака си. Николета направи това, което Златка не успя – отмъкна футболната звезда на “Парма”.

Русокосата плеймейтка споделя, че майка й одобрявала голите фотоси и нямала нищо против участието й в “Плейбой”. Така с “благословията” на майка си, Златка щедро показва напращяла гръд. Предизвикателната блондинка засенчи всички с появата си в “Забранена любов”. Говореше се, че нейното скандално присъствие в българската продукция крепяло рейтингите на частната медия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар