Златка Райкова плаче в ефира на Папараци

Гласувайте за статията

Златка Райкова не можа да сдържи вълнението си от въпросите към нея, разплака се за изненада на всички

Златка Райкова стана неволен участник в сърцераздирателна сцена в ефир, видя Kliuki.net.

Красивата половинка на Георги просто не успя да сдържи вълнението си от въпросите към нея. За първи път тя е щастлива в личния си живот, ето защо миналото я кара да се чувства окрилена от съдбата си в момента.

Златка Райкова

Златка Райкова не е с каменно сърце, разплака се в ефир

ММА боецът е прекрасен човек и се грижи за нея непрекъснато, което пък стана причина Злати да ревне в интервюто, писа изданието HotArena.net. Няма как плейметката да не се сети как го е карала преди във връзките, как беше унижавана и наказвана, а когато взе нещата в свои ръце и затвори тази врата, тя получи награда.

Георги Валентинов е сбъдната мечта за Златка Райкова. Ето защо тя му е поверила цялата си душа и смята занапред да прекара с него.

Златка Райкова

Златка Райкова знае защо миналото я кара да тъжи, сега е щастлива с Георги

Двамата вече кроят планове за съвместно бъдеще, очакваме и радостната новина за сватба.

Блондинката по принцип се контролира емоционално и не позволява да й навлизат в пространството. Но по някои теми е особено чувствителна и сълзите сами тръгват да текат, което ще видят сами и зрителите на Папараци.

В ролята на водеща ще застане Камелия, която няма да пощади Злати, ще изкара всичко от нея на показ, категорични са от екипа на предаването по бТВ. Фолк звездата има навик с подобни разговори, тъй като преди време се изявяваше в шоуто “Споделено с…”.

Харизмата й обаче не й помогна да се задържи на работа в телевизията. Мнозина искаха да я върнат обратно, но продуцентите така и не се съгласиха да го сторят.

А вие се уверете, че Златка Райкова има и своята слаба страна, не е онова кораво момиче, за които всички я смятат!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар