Златка Райкова обожава кучета – виж любимците на звездите

Златка Райкова обожава кучета – виж любимците на звездите
1 (20%) 1 vote

Златка Райкова си пада по животинчетата, също като някои други известни дами 

Златка Райкова обожава кучета, слабост са й.

А любимецът й носи сладкото име Пухчо. И наистина името му подхожда. Пухкав и бял. Пухчо е слабостта на красавицата и тя не пропуска миговете и разходките с него, както ще се уверите от снимките, които публикува Kliuki.net.

Златка Райкова

Златка Райкова и нейният Пухчо

Прелестната Бояна Маринова се радва на едно мило и мъркащо създание. Котето й носи името Гарфилд. Малкото пухкавелко е игриво и много любящо създание, което кара всеки да се усмихне и размекне от нежност.

Освен Златка Райкова, друг любител на лаещите четириноги е и Глория. Кучето й носи величественото име Принц. Фолк певицата обожава любимеца си. А и няма как да е друго. То си е красавец от класа. И много чаровно. Преди време тя го изгуби, но за щастие го получи обратно срещу откуп.

Златка Райкова

Бояна и котето й

Другата красива фолк певица, която умира за пухкави четириноги, е Райна. Красавицата не пропуска възможност да се порадва на прекрасния Арес. Кучето обаче не е нейно. Негов стопанин е братът на красивата певица, но това не пречи Райна да му се радва и редовно да намира време да го изведе на разходка и да си поиграе с него.

Гентиана Халити също е от любителките на кучета. Но от онези малокалибрените. Малко, палаво и игриво. Можеш да ги вдигаш, гушкаш, носиш и въобще да си ги имаш като плюшени играчки. Малки и сладки. Но освен тези мини зверчета, тя обича и мъркащите четириноги. Котките също й са слабост. Грациозни, нежни и ласкави.

Ако трябва да се направи някакво сравнение какво предпочитат звездите, май кучетата печелят първенството. Първият приятел на човека си е слабост на малки и големи. Явно всеотдайността на кучето към стопанина си казва своето и го изпраща директно начело.

Така, че групата на любителите на това мило четириного, като Златка Райкова, е обяснимо на първо място в класацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар