Златка подплаши с хард грим

Гласувайте за статията

Златка определено не бива да се гримира така, споделят нейните последователи

Златка подплаши хората с този натрапчив грим, видя Kliuki.net.

А уж гримът трябвало да подчертава красивите черти на всяка жена… Е да, но не. Златка просто подплаши феновете си. Горките!

Златка

Злати, този грим не е за теб, пишат й феновете

Такова нещо едва ли са и сънували. Тежкият грим не е за всяко лице. А на родната ни красавица съвсем не й отива. Е за Хелоуин би бил перфектен. Но само за тогава, гласят коментарите в нета. С него Златка буквално става страшна.

Хард гримът на плеймейтката е дело на известния майстор Валентин Кулагин. Професионалист, който незнайно защо реши да се издъни тотално с родната ни красавица. Дали е лично отмъщение или просто е бил преуморен и не е внимавал?! Или е решил да си прави лоша шега? Само той си знае. Но определено този тежък грим не е за Златка. Изобщо не е за нея. А по принцип е толкова хубава. Потребителите не се интересуват от модерните течения, те виждат любимката си в ужасен вид.

Моделката е с изразителни черти и подчертаването им с контури ги правят доста грубички. Родната ни красавица е далеч по-нежна със семпъл грим или направо без него.

Упреци, критики и недоволство е резултатът от експеримента. Феновете на Златка са в шок.

Какво точно е искал да пресъздаде Кулагин е видимо и без обяснение, но как се е почувствала Златка като се е видяла в огледалото е по-интересният въпрос. Освен, че изглежда покъртително, този хард грим я и състарява.

Човек би и дал между 10-20 години отгоре. Ако целта е била да се види как ще изглежда след години можем със сигурност да кажем, че на всички им стана ясно каква гледка ще бъде тогава.

Дано никога повече Златка да не попада под ръцете му, надяват се нейните почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Златка подплаши с хард грим”

  1. Смешко

    ян. 26. 2015

    Някой от великите „гримьори“ е решил да копира контуриране на лице и грима на Ким Кардашиян, но се е получил като грим на драг куийн.
    Хахахаааа много сте зле!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар