Златка отнася солидна глоба за баровската си регистрация?

Гласувайте за статията

Златка се изфука, че колата й има регистрация, посветена на д-р Енчев, но това може да й навлече сериозни неприятности

 

Златка потресе България със своята баровска регистрация на Мерцедеса си!

Силиконката благодари на д-р Енчев по нетрадиционен начин и изписа посланието на на колата си.

Златка може да отнесе солидна глоба за регистрацията на Мерцедеса си

Златка може да отнесе солидна глоба за регистрацията на Мерцедеса си

Това обаче въобще не се понрави на потребителите в мрежата, които остро я осъдиха за постъпката. „Не можеш да внушаваш подобни неща на момичетата! Как не те е срам?!”, „После се чудим защо девойките имат само една мечта – чифт изкуствени форми?!”, „Докога звездите ни ще изпростяват толкова?!”, четем сред реакциите на здравомислещите в нета.

Масово постъпката на Златка се приема като супер неадекватна и някои още не проумяват какъв е замисълът, въпреки че той е повече от прозрачен. От както Злати е с любовника си Миро лети на крилете на щастието и става все по-голяма непукистка. Гаджето й яко я спонсорира, а благодарение на него плейметката кара лъскав автомобил. Изцепката й минава всякакви граници и не се тълкува като невинна шега, както може би тя самата е очаквала.

Kliuki.net провери, че освен неприятности с грозните приказки по неин адрес, това може да й коства солидна глоба. Подобни надписи на регистрационните табели подлежат на санкция, която може да стигне до 1000 лева.

Възможно е Златка да е поставила само временно фалшива такава, но това също се третира като нарушение. Влюбената бургазлийка явно не се замисля за последствията и счита, че богаташът до нея ще покрие възможните рискове.

Вижте сами как Златка се изфука с баровската си регистрация на Мерцедеса си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Златка отнася солидна глоба за баровската си регистрация?”

 1. Илиян Гецов

  май 26. 2013

  "Възможно е Златка да е поставила само временно фалшива такава" написа… Не не наистина сме няма такъв наивен народ. Къде му е пломбата на тоя "баровски" номер бе хора? Жалки сте да популяризирате толкова една снимка!

  Reply to this comment
 2. Veselin Burov

  май 26. 2013

  Кво и завиждате?не мога да разбера…голяма злоба ви тресе..напишете си и вие на вашата кола квото искате и се снимайте.Евала на Златка!Ако ми падне нема да и простя….,както и предполагам,на всеки от вас.Обаче много сте злобни иначе.

  Reply to this comment
 3. Несъществуващ Потребител

  юни 20. 2013

  Аз ли съм ТЪП или Автора на тази статия 😉 ако Регистрационната Табела е издадена именно от "КАТ" за нея са платени ЦИФРА пари и това си е в рамките на ЗЗП следователно за подобна глупост написана в тази статия няма смисъл да се говори.
  Друг е варианта ако въпросната регистрационна табела не е точно такава а именно поръчана през Интернер или някой познат и заплатена за около 50-100 лева (по последни лични проверки), в този случай наистина може да се каже че подлежи на ГЛОБА обаче ако автомобила е по БГ пътищата ако могат да се нарекат такива.
  Съвсем 3-ти вариант е и въпросната табела да е позакрепена само и единствено за да се снима с нея а именно за 5 мин. на някоя улица 😉 и относно малкото ми познания относно въпросните проблеми….. не мисля че трябва да я глобяват за това нейно "ДЕЯНИЕ" както се изказва в статията.

  Имали пари – направили си тази Табела 😉 Българския народ може само и единствено да завижда на хората и да ги критикува, останалото е Меко казано НЕПОНЯТНО ;).

  Reply to this comment

Добавете коментар