Златка огорчена от Миро – виж как я мотае за сватбата

Гласувайте за статията

Златка научи горчивата истина, а именно, че Миро въобще не мисли да я прави съпруга

Златка и Миро надали скоро ще вдигнат сватба, въпреки че наскоро зърнахме красавицата като булка и всички си го пожелахме, научи Kliuki.net.

Златка

Дали Златка ще остане дълго с Миро, ако той все така я мотае за сватбата….

Плейметката обаче не се усети, че говорейки по темата, всъщност признава нежеланието на половинката й да я направи съпруга. Черната изкусителка обясни наскоро, че щели да сключат църковен брак с Миро, понеже официалната му жена не дава развод.

Това нямало значение за тях, а по-важно било колко са близки и свързани, писа изданието hotnews.bg. След това изведнъж замлъкна, защото й стана ясно, че е сътворила поредния си гаф, с което е дала да се разбере, че Миро просто… не я иска.

Независимо от това дали един от партньорите е съгласен на раздяла по документи или не, то другият може да я получи – има си законови начини, отбелязват потребителите. И това е така.

Отделна тема е, че за да се венчаеш пред Бога, трябва първо да си минал през гражданското. Тоест на Златка не са й ясни всички тези подробности и сега е повече от огорчена, че Миро я мотае.

И не на последно място: няма как свещеник да им даде благословията си, щом гаджето на моделката още е обвързан с първата, макар и само на хартия. От цялата история излиза, че Златка е с пръст в уста, а до сватба може и никога да не се стигне.

Да, както тя самата отбелязва, не това е важното, но ако един кавалер не е готов да поиска ръката на любимата си, то той не гледа на нея толкова сериозно, убедени са мнозина.

Ние ще кажем, че това са градски легенди и вероятно носят все пак някаква истина… Доста двойки решават да постъпят другояче и не са по-малко влюбени, така че едва ли пък ще е чак такава драма за Златка.

Но като един традиционалист, тя определено държи на подробностите около момента, в който ще има шанса да облече бялата рокля.

А дали ще се случи, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар