Златка не е обикновено момиче – виж на какви коли се кефи покрай Миро!

Златка не е обикновено момиче, каквото и да ви говори, обсъждат я в мрежата

Златка и скъпите й коли покрай връзката й с Миро
Златка и скъпите й коли покрай връзката й с Миро

 

Златка не е обикновено момиче – ето какви коли ползва покрай Миро!

Каквото и да ви говори тя от екрана на Нова телевизия, тя си живее в охолство, коментират я в мрежата.

Kliuki.net вече разкри само част от стандарта, на който тя и гаджето й Миро се радват извън Къщата.

Дните им минават в ангажименти, но след тях настъпва време за приятни вечери, обилни трапези, скъпо вино и множество екстри.

В крайна сметка защо пък не, след като Злати и Миро могат да си го позволят.

Златка Димитрова не крие, че си живурка като принцеса покрай гаджето си Миро
Златка Димитрова не крие, че си живурка като принцеса покрай гаджето си Миро

Ала точно този факт възмущава зрителите на Биг Брадър, които следят как плейметката се прави на човек от народа. „Не знам в каква роля е влязла, нямам нищо против нейната благотворителност, подкрепям я, но не всеки кара Мерцедеси, нали?!”, пишат срещу Златка Димитрова в нета.

Автомобилите на Златка определено са скъпи. А и тя редовно се показва как се кефи в тях, докато шофира или се вози. Преди време Миро й подари дори джип БМВ, който пък изкуши крадците и имаше екшън сцени в дома им.

И това премина, а Черната Златка раздуха случая максимално и даде да се разбере, че никой не може да пипа имуществото й. Изглежда тя и Миро имат възможности и не пестят средства за баровски возила.

Снимките ще ви разкажат останалото. Просто Златка не е обикновено момиче – виж на какви коли се кефи покрай Миро!

1 коментар
  1. Емо Паница казва

    Много интересно, някой дал съвет на "черната" Златка да направи фондация!.Хубаво, но не преценил, че материала е лош!.Какво имам предвид: Направих си труда да анализирам дейността на въпросната персона, и какво мислите установих?.Внимание: "Организира" някакви мероприятия – "ИВЕНТИ", които нямат цел!.Спокойно!.Ще Ви обясня: Чака дарение от някой, като взима 30% за разходи, но забележете: Няма разходи, или като дадеш 100 лева за дарение 30 лева за Златка – с това тя се грижи за себе си!!.Внимание: Ако искане да дарите някой поинтересувайте се за банковата сметка, не минавайте през "бялата Лястовица", че за няколко години тя е станала златна!!!.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.