Златка на светско събитие след Биг Брадър – виж злобните погледи по нея!

Златка на светско събитие след Биг Брадър – виж злобните погледи по нея!
5 (100%) 1 vote

Златка се появи на светско събитие след Биг Брадър, но обра само злобни погледи и иронични усмивки

Златка се появи на светско събитие след Биг Брадър и получи само злобни погледи

Златка се появи на светско събитие след Биг Брадър и получи само злобни погледи
сн.: БУЛФОТО

 

Златка се появи на светско събитие след Биг Брадър, но какво беше учудването й, когато срещна само злобни погледи и иронични усмивки!

Победителката в Биг Брадър се налага да се справя с омразата на околните, забеляза Kliuki.net. Златка дълго време ще трябва да преглъща срама от това, че точно тя стана любимата звезда на България.

Златка среща омраза, презрение и иронични усмивки

Златка среща омраза, презрение и иронични усмивки
сн.: БУЛФОТО

Някои не могат да й простят този факт, въпреки че Злати имаше благородна кауза. Тя помогна на Боби, който се надява да проходи след катастрофа. Обаче нейната мисия не успя да омилостиви никого.

А сега, когато Златка е навън, я подмятат и унижават. Презрението към нея е огромно, остана й само радостта на феновете, които я хвалят за промяната и добрите й дела.

Във форумите гърми от зложелателни коментари по адрес на Златка, мрежата е задръстена от недоволство срещу продуцентите на Биг Брадър. Защо никой не приема, че Златка Димитрова е изборът на зрителите?! Вероятно причината е, че масово те твърдят как техният фаворит е бил друг.

Дали е имало манипулация в шоуто, явно никой няма да се изправи лице в лице и да докаже, че това не е така. Златка пък ще трябва да си носи кръста и да му мисли занапред, защото тя вече е една детронирана идолка.

Вижте сами как Златка се появи на светско събитие след Биг Брадър и обра злобни погледи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Златка на светско събитие след Биг Брадър – виж злобните погледи по нея!”

  1. Karina

    Дек. 18. 2013

    долна мръсна измет…как не Ви е неудобно да мамите зрителите който безрезервно Ви имаха доверие докато вървеше реалити формата ….Пращахме sms – си и се надявахме наистина този път боклуците да излязат от играта много по -рано….Не Ви ли е противно мръсните курви да ни гледат и да ни дразнят от малкия екран…Повръща ми се от Вас….

    Reply to this comment

Добавете коментар