Златка мизерува на Каваците – къмпингът потъна в смрад

Гласувайте за статията

Златка мизерува на Каваците, това е притеснително за бебето

Златка е на Каваците цяло лято, но предвид дъждовното време, тя се налага да бяга редовно от къмпинга.

Самата тя призна в ефир, че наводнението я е принудило да търси спасение в Бургас, научи Kliuki.net.

Златка

Златка мизерува на Каваците, опасно е за бебето, коментират в нета

Но после пак се е върнала и дори беше заснета от екип на Нова телевизия. Това е особено притеснително за бебето, коментират в нета, предвид мизерията в комплекса. Всичко е потънало в смрад, пясъкът е заринат в боклуци, токът спира, когато има буря.

Тези условия не са най-добрите за една бъдеща майка, затова е по-удачно да си стои у дома, съветват я загрижени родителки. Златка Димитрова обаче се показа в супер форма и беше много усмихната.

Тя сподели, че бременността й се развива нормално и спокойно. Не се пази от изкушенията, хапва си, каквото й е на сърце, но и не прекалява, защото горещините не го позволяват.

Мръсотията около нея определено всява смут, но Златка е поредна година на Каваците и сигурно се справя отлично с хигиената, защитават я нейни фенове. Тя от малка прекарва топлите месеци на морето, свикнала е с условията и не е от принцесите, които търсят само лукс.

Поне така стоят нещата според думите й. Все пак сега трябва да мисли и за момченцето си в корема, но сме убедени, че Златка го има предвид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар