Златка е взела и хонорар от Биг Брадър! Чак сега призна – защо не го дари?!

Златка Димитрова е взела и хонорар от Биг Брадър, но чак сега си призна

 

Златка Димитрова е взела и хонорар от Биг Брадър, научи Kliuki.net!

Всъщност моделката едва сега си признава, че освен джипа, който получи накрая, е прибрала и известна сума пари от продуцентите.

Златка Димитрова е взела и хонорар от Биг Брадър
Златка Димитрова е взела и хонорар от Биг Брадър

Цялата история с нейната благотворителност обаче почва да съмнява потребителите в мрежата, защото Златка щеше тогава да дари и хонорара си. Нищо такова не се е случило, а освен всичко друго, тя се и е мълчала, че въобще има такъв. Парите е ясно, че няма да постъпят в сметката на Боби, писа изданието hotnews.bg след статия на Блясък.

Вероятно Златка Димитрова е решила да ги използва за някоя от другите си каузи, защитават я феновете във виртуала. „Въпреки това е грозно, защото точно тя държеше тон на Лео, че не е дал на Боби! Откъде – накъде?! ”, реагираха срещу Златка възмутени.

Плейметката не разкрива подробно какво ще прави с хонорара си, но поне потвърждава с половин уста, че е взела такъв, разкрива списание Стори. „Просто ги е сложила в джоба си, но отчет надали ще даде пред хората! За пред тях е важно да се прави на мила и добра!”, изригнаха тотално мнозина след тази информация.

Според почитателите й Злати все пак заслужава да бъде обезщетена за присъствието си в Къщата, затова не трябва да я хулят околните. Но други съвсем не са на това мнение и линчуваха окончателно Златка Димитрова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.