Златка Димитрова си върна блясъка навръх именния ден

Гласувайте за статията

Златка Димитрова се избара с нова прическа, силен грим и показа, че отново е във форма

Златка Димитрова показа завидна форма – бляскава, с усмивка на лице и доволна от постигнатия ефект, видя Kliuki.net.

Златка Димитрова

Златка Димитрова в бляскав вид на именния ден

Плейметката най-сетне отново е себе си, което личи и от цялостното й излъчване, коментират нейните последователи. Красавицата бързо се справя с трагедията, която я сполетя. Тя загуби бебето си, малко преди раждането, но намери огромни сили в себе си, за да преодолее тази травма.

В момента Златка Димитрова се е отдала на активни тренировки, на нов диетичен режим, резултатите от които непрекъснато споделя във Фейсбук.

Ясно е, че силиконката ще гони отлични постижения и смята да успее на всяка цена. Тя се чувства идеално, вече е спокойна и гледа смело напред. Днес Злати има имен ден, смята да празнува по-късно, тъй като преди това трябваше да свърши някои ангажименти покрай свои снимки.

Тях сигурно ще ги видим съвсем скоро, а дотогава може да се насладим на перфектната визия на Златка Димитрова. Любимката на хиляди се радва на любовта на Миро и междувременно е запълнила графика си с различни дейности. Явно не иска да скучае, а и да не се предава на лоши мисли у дома.

Златка се затвори за кратко само, но пак държеше околните в течение на състоянието си. В трудните мигове я подкрепиха доста звезди, сред които и Николета Лозанова. Не след дълго ще видим Златка Димитрова на екран в Папараци, но тя отказала с нея да започне първото предаване.

Николета държеше да се случи именно това, защото щеше да си осигури страхотен рейтинг, ала когато се промени ситуацията, тя се прицели в Алисия или по-точно в сина й… От тогава насам всички я плюят и ненавиждат, а тя се прави на разсеяна по темата.

Златка Димитрова пък стои настрана от тези ингрити, за да не я замесват в чужди битки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар