Златка Димитрова със скромна Коледа (Снимки)

Златка Димитрова се отказа от пищна Коледа, ще празнува скромно

Златка Димитрова отказа да празнува пищна Коледа и се задоволи с по-скромно празненство. Красавицата украси елхата и сподели снимка в социалната мрежа.

Бременната моделка изненада феновете с фото на коледното дръвче, до което позира усмихната и почти без грим. За разлика от повечето знаменитости, Златка реши, че не иска твърде пищна украса, още повече, че както винаги ще празнува със семейството си в Бургас. Двамата с половинката й Миро по традиция по празниците обикалят из Европа, но тази година вероятно ще пътешестват единствено между родното Черноморие и София. Златка Димитрова дори вече замина при семейството си и е повече от щастлива, отново да се върне у дома.

Златка Димитрова украси елхата
Златка Димитрова украси елхата

Моделката, която е в родния си град, покрай избора „Кралица на Бургас“, направо сияе. Златка със смях дори позира с короната, която според феновете много й отива. Някои дори я сравниха със Снежанка и побързаха да я засипят с шеговити коментари, че липсват джуджетата и чувала с подаръци. А дали чаровницата, която редовно влиза в ролята на добрата фея, ще сподели на Коледа, че е получила най-прекрасния подарък, съвсем скоро ще стане ясно.

Бременната моделка досущ като Снежанка
Бременната моделка досущ като Снежанка

Бъдещата мама все още отказва да говори за бременността си, тъй като само преди няколко месеца преживя тежка лична трагедия. И е твърдо решена този път да не привлича излишно внимание върху състоянието си, макар да пуска многозначителни снимки в мрежата, с които намеква, че щастливото събитие вече е настъпило в живота й.zlatka 5

Златка Димитрова е щастлива с половинката си Миро, а новото бебе отново върна усмивката върху лицето й. Бъдещата майка спортува активно, не спира да се грижи за здравето си и по всичко изглежда, че се радва от сърце на живота.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.