Зейнеб с нов тунинг, иска устните на Гала

Зейнеб с нов тунинг, иска устните на Гала
4 (80%) 4 votes

Зейнеб с нов тунинг, иска устни като на Гала

Зейнеб на Гала легна под ножа. Репортерката на „На кафе“ е решила трайно да се тунингова. Последната й хрумка е да се сдобие с устни като на Гала.

По всичко изглежда, че водещата и близка приятелка на Зейнеб се е превърнала в пример за подражание за нея. В последно време репортерката на „На кафе“ редовно си прави корекции. След като оформи носа и брадичката си и няколко пъти смени прическата си, Зейнеб изглежда е решила да коригира и формата на устните си. Из форумите коментират, че водещата явно й е еталон за подражание, защото все повече заприличва на нея. И съвсем малко още й е нужно, за да се сдобие с пълно копие на усмивката на Гала.

Зейнеб се сдоби с устните на Гала

Зейнеб се сдоби с устните на Гала

На последните снимки, Зейнеб има усмивка досущ като тази на Гала. За сравнение, миналата година бившата звезда от „Биг Брадър“ беше с доста по-широка усмивка и по-плътни устни, които я открояваха коренно от водещата на дневното токшоу.

Репортерката с нов тунинг

Репортерката с нов тунинг

„От ден на ден, все повече заприличва на Гала. Ако смени и косата може за сестри да минат“ подмятат из форумите. Едва ли обаче Зейнеб би се отказала от гъстите си кичури, за да заприлича на колежката си.

Зейнеб преди няколко години

Зейнеб преди няколко години

zeyneb 5

За сметка на това усмивките им толкова си приличат, че се превърнаха в обсъждана тема из родните форумите. А потребителките отбелязват, че за разлика от някои други звезди, Зейнеб има по-голям успех с корекциите и не изглежда никак зле.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар