Зейнеб плаши с кофти визия

Зейнеб плаши с кофти визия
5 (100%) 1 vote

Репортерката на Гала се щракна отблизо, феновете в шок

Репортерката на Гала Зейнеб шашна с кофти визия. В първия си работен ден, телевизионерката реши да се щракне за спомен с нов имидж. Екзотичната красавица обаче изглеждаше доста стряскащо и видимо отслабнала. А изпитото й лице подчертаваше огромния нос, който водещата има.

„Олеле“, „Какво е станало със Зейнеб“, „Момиче, каква са ти направили“, гласят коментари из форумите. Много от фейсбук потребителите се чудят дали водещата се е подлагала на неуспешна интервенция или на спешна диета.

Зейнеб шашна с кофти визия

Зейнеб шашна с кофти визия

Зейнеб порази не само с изпито лице, но и смалени устни. „Да не е оперирана?“, „Изглежда много странно“, пишат потребители из Фейсбук.

Самата Зейнеб редовно пускаше тези дни снимки в социалните мрежи, за да се похвали как прекарва празниците. На всички тях Зейнеб изглеждаше прекрасно и новия й вид озадачи мнозина. Зевзеци подмятат, че блондинката вероятно е станала жертва на някой гримьор, който я е обезобразил по този начин. „Язък за момичето, оставили са си ръцете върху нея“, пишат потребители в мрежата.

Самата репортерка на Гала обаче сподели с усмивка новите си снимки. Зейнеб не сподели, къде е прекарала празниците, но слуховете носят, че си е подарила екзотична почивка, в компанията на новия си любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар